Broccoli Gehakt Gratin

Broccoli Gehakt Gratin
Ingrediënten: 1 broccoli, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, kerriepoeder, 200 ml gezeefde tomaat, aardappelschijfjes, geraspte kaas,

Snij de broccoli in roosjes en blancheer de broccoli roosjes in kokend water. Bak 200 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en een naar eigen smaak kerriepoeder toe. Roerbak kort en voeg dan ongeveer 200 ml gezeefde tomaten toe. Giet de broccoli af en schep dit in een ingevette ovenschaal. Schep het gehakt-tomatenmengsel erbij en maak daarna een laagje aardappelschijfjes erover. Strooi als laatste geraspte kaas over het gerecht. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat