Pistoletje met Roomkaas en Ham

Pistoletje met Roomkaas en Ham

Ingrediënten: wit afbakpitoletjes, Philadelphia roomkaas met fijne kruiden, ham,

Snij een wit pistoletje open en besmeer het met Philadelpia roomkaas met fijne kruiden. Leg hierop een plakje ham. Bak het pistoletje af in ongeveer 8 minuten volgens de aanwijzing op de verpakking.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel