Farfalle Carbonara

Farfalle Carbonara

Ingrediënten: farfalle, zout, 200 gram doperwten, 12 plakjes bacon, 125 ml slagroom, 1 ei, basilicum, geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Kook 200 gram doperwten in kokend water gaar. Bak in een hete koekenpan 12 plakjes bacon tot het goudbruin is. Maak ondertussen de saus. Meng hiervoor 125 ml slagroom met 1 ei. Giet de farfalle en doperwten af en schep dit door de uitgebakken bacon. Schep daarna gelijk het roommengsel erdoor en roer goed zodat het ei langzaam stolt. Doe er naar smaak fijngehakte basilicum bij. Op je bord kan je er nog geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel