Farfalle Carbonara

Farfalle Carbonara
Ingrediënten: farfalle, zout, 200 gram doperwten, 12 plakjes bacon, 125 ml slagroom, 1 ei, basilicum, geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Kook 200 gram doperwten in kokend water gaar. Bak in een hete koekenpan 12 plakjes bacon tot het goudbruin is. Maak ondertussen de saus. Meng hiervoor 125 ml slagroom met 1 ei. Giet de farfalle en doperwten af en schep dit door de uitgebakken bacon. Schep daarna gelijk het roommengsel erdoor en roer goed zodat het ei langzaam stolt. Doe er naar smaak fijngehakte basilicum bij. Op je bord kan je er nog geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat