Perenbollen

Perenbollen

Ingrediënten: 6 halve peren uit blik, 6 vellen bladerdeeg, kaneel, 1 ei,

Laat 6 halve peren uit blik uitlekken. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Leg op elk vel bladerdeeg een halve peer. Bestrooi met wat kaneel en vouw het bladerdeeg dicht. Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei. Leg de perenbollen op een ingevette bakplaat en zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel