Peren Chocolade Surprise

Peren Chocolade SurpriseIngrediënten: 250 ml slagroom, 10 gram suiker, Liga continu koekjes, halve peren uit blik, chocolademousse,

Klop 250 ml slagroom met 10 gram suiker tot het lobbig is. Verkruimel in een glas 1 Liga Continu chocolade koekje. Leg hierop 1 in stukjes gesneden halve peer (uit blik). Dan een laagje slagroom, wat peer en nog een laagje slagroom. Als laatste een laagje chocolademousse. Zet de coupe even in de koelkast om het goed koud te laten worden. Het wordt natuurlijk extra lekker als je er net voor het serveren afmaakt met een toef slagroom! Eet smakelijk!


2 reacties op “Peren Chocolade Surprise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel