Peren Chocolade Surprise

Peren Chocolade SurpriseIngrediënten: 250 ml slagroom, 10 gram suiker, Liga continu koekjes, halve peren uit blik, chocolademousse,

Klop 250 ml slagroom met 10 gram suiker tot het lobbig is. Verkruimel in een glas 1 Liga Continu chocolade koekje. Leg hierop 1 in stukjes gesneden halve peer (uit blik). Dan een laagje slagroom, wat peer en nog een laagje slagroom. Als laatste een laagje chocolademousse. Zet de coupe even in de koelkast om het goed koud te laten worden. Het wordt natuurlijk extra lekker als je er net voor het serveren afmaakt met een toef slagroom! Eet smakelijk!


2 reacties op “Peren Chocolade Surprise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat