Noedels met Milde Tandoori saus

Noedels met Milde Tandoori saus

Ingrediënten: noedels, 1 hamlap, 1 teentje knoflook, 400 gram spitskool, 1 groene paprika, 1 pot Knorr Chicken Tonight milde tandoori saus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden hamlap bruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 400 gram gesneden spitskool en 1 gesneden groene paprika toe. Roerbak 10 minuten. Schep de Knorr Chicken Tonight Milde Tandoori saus toe en warm het geheel goed door. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel