Tomatengroentesoep met Ham Kaas Broodjes

Ham Kaas Broodjes Tomatengroentesoep

Broodjes met ham en kaas even in de oven gelegd. De kruiden doe je er op je bord bij.

Ingrediënten: 2 blokjes runderbouillon, 1 1/2 liter water, 200 gram soepballetjes, 250 gram soepgroenten, 1 blikje tomatenpuree, 1 Maggi smaakversterker voor tomatengroentensoep, vermicelli,

Bouillon gemaakt van 2 blokjes runderbouillon, 1 1/2 liter water en 200 gram soepballetjes. Als het kookt 250 gram soepgroenten, een klein blikje tomatenpuree en de Maggi Smaakversterker voor tomatengroentensoep toevoegen. Als laatste de vermicelli toevoegen. Laat nog 10 minuten koken. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatSieraden & Horloges