Tomatengroentesoep met Ham Kaas Broodjes

Ham Kaas Broodjes Tomatengroentesoep

Broodjes met ham en kaas even in de oven gelegd. De kruiden doe je er op je bord bij.

Ingrediënten: 2 blokjes runderbouillon, 1 1/2 liter water, 200 gram soepballetjes, 250 gram soepgroenten, 1 blikje tomatenpuree, 1 Maggi smaakversterker voor tomatengroentensoep, vermicelli,

Bouillon gemaakt van 2 blokjes runderbouillon, 1 1/2 liter water en 200 gram soepballetjes. Als het kookt 250 gram soepgroenten, een klein blikje tomatenpuree en de Maggi Smaakversterker voor tomatengroentensoep toevoegen. Als laatste de vermicelli toevoegen. Laat nog 10 minuten koken. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel