Spaghetti met Sperzieboontjes

Spaghetti met Sperzieboontjes
Ingrediënten: spaghetti, zout, 300 gram sperziebonen, 250 gram blokjes ham, 1 ui, 1 paprika, 50 gram champignons, 500 ml water, 1 zakje Honig mix voor Italiaanse kruidensaus,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Kook 300 gram sperziebonen al dente in water met zout. Bak in hete olie 250 gram blokjes ham. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden paprika en de sperziebonen toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg dan 50 gram in plakjes gesneden champignons toe. Als de champignons zacht zijn roer je er 500 ml water door met de Honig Mix voor Italiaanse kruidensaus. Breng het kort aan de kook. Zet het vuur lager en warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat