Pizza

pizza

Ingrediënten: 1 kant-en-klare pizzabodem, tomatensaus, ham, ui, gele paprika, champignons, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg (Danerolles pizza) uit op een ingevette bakplaat. Bestrijk de pizzabodem met de tomatensaus van Danerolles. Beleg de pizza met plakjes ham, gesnipperde ui, in reepjes gesneden gele paprika en in plakjes gesneden champignons. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de oven. Strooi er op je bord eventueel Italiaanse kruiden over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel