Buritto wraps

Burrito wraps

Ingrediënten: 1 kipfilet, 400 gram Chinese groenten, 1 teentje knoflook, 1 pak Knorr Wereldgerechten Buritto’s, crème fraiche, tortilla wraps, geraspte kaas,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Als de kipfilet goubruin zijn voeg 400 gram Chinese groenten en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de kruiden uit het pak Knorr Wereldgerechten Buritto’s toe met de aangegeven hoeveelheid water. Verwarm het geheel goed door. Maak ondertussen de saus klaar met crème fraiche. Verwarm de tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Bestrijk de wraps met de saus en schep hierop het kipmengsel. Rol de wraps goed op en leg de wraps in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal nog 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel