Buritto wraps

Burrito wraps
Ingrediënten: 1 kipfilet, 400 gram Chinese groenten, 1 teentje knoflook, 1 pak Knorr Wereldgerechten Buritto’s, crème fraiche, tortilla wraps, geraspte kaas,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Als de kipfilet goubruin zijn voeg 400 gram Chinese groenten en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de kruiden uit het pak Knorr Wereldgerechten Buritto’s toe met de aangegeven hoeveelheid water. Verwarm het geheel goed door. Maak ondertussen de saus klaar met crème fraiche. Verwarm de tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Bestrijk de wraps met de saus en schep hierop het kipmengsel. Rol de wraps goed op en leg de wraps in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal nog 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat