Nudel Schinken Gratin

Nudel Schinken Gratin

Ingrediënten: 400 ml water, 100 ml slagroom, 1 zakje mix Nudel Schinken Gratin, 400 gram wokgroenten, 150 gram blokjes ham, 300 gram macaroni, geraspte kaas,

Doe in een pan 400 ml water, 100 ml slagroom en de mix Nudel Schinken Gratin en breng dit al roerend aan de kook. Doe in een ingevette ovenschaal 400 gram wokgroenten, 150 gram blokjes ham en 300 gram ongekookte macaroni. Schenk hierover de saus. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel