Nudel Schinken Gratin

Nudel Schinken Gratin
Ingrediënten: 400 ml water, 100 ml slagroom, 1 zakje mix Nudel Schinken Gratin, 400 gram wokgroenten, 150 gram blokjes ham, 300 gram macaroni, geraspte kaas,

Doe in een pan 400 ml water, 100 ml slagroom en de mix Nudel Schinken Gratin en breng dit al roerend aan de kook. Doe in een ingevette ovenschaal 400 gram wokgroenten, 150 gram blokjes ham en 300 gram ongekookte macaroni. Schenk hierover de saus. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat