Ajam Smoor met Sajoer Tjampoer

Ajam Smoor met Sajoer Tjampoer

Ajam Smoor met Sajoer Tjampoer

Ingrediƫnten: zilvervliestrijst, 2 kipfilets, 1 bakje Conimex boemboe voor ajam smoor, water, 400 gram Chinese groenten, 1 bakje Conimex boemboe voor sajoer tjampoer,

Kook de zilvervliestrijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg de Conimex Boemboe voor Ajam Smoor toe met de aangegeven hoeveelheid water. Laat het zachtjes sudderen, afentoe roerend, tot de saus de gewenste dikte heeft. Roerbak 400 gram Chinese groenten in hete olie. Voeg na 2 minuten Conimex Boemboe voor Sajoer Tjampoer toe met de aangegeven hoeveelheid water. Roerbak nog ongeveer 5 minuten. Serveer met de zilvervliestrijst. Eet smakelijk!

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top