Ajam Smoor met Sajoer Tjampoer

Ajam Smoor met Sajoer Tjampoer
Ingrediënten: zilvervliestrijst, 2 kipfilets, 1 bakje Conimex boemboe voor ajam smoor, water, 400 gram Chinese groenten, 1 bakje Conimex boemboe voor sajoer tjampoer,

Kook de zilvervliestrijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg de Conimex Boemboe voor Ajam Smoor toe met de aangegeven hoeveelheid water. Laat het zachtjes sudderen, afentoe roerend, tot de saus de gewenste dikte heeft. Roerbak 400 gram Chinese groenten in hete olie. Voeg na 2 minuten Conimex Boemboe voor Sajoer Tjampoer toe met de aangegeven hoeveelheid water. Roerbak nog ongeveer 5 minuten. Serveer met de zilvervliestrijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat