Ajam Smoor met Sajoer Tjampoer

Ajam Smoor met Sajoer Tjampoer

Ingrediënten: zilvervliestrijst, 2 kipfilets, 1 bakje Conimex boemboe voor ajam smoor, water, 400 gram Chinese groenten, 1 bakje Conimex boemboe voor sajoer tjampoer,

Kook de zilvervliestrijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg de Conimex Boemboe voor Ajam Smoor toe met de aangegeven hoeveelheid water. Laat het zachtjes sudderen, afentoe roerend, tot de saus de gewenste dikte heeft. Roerbak 400 gram Chinese groenten in hete olie. Voeg na 2 minuten Conimex Boemboe voor Sajoer Tjampoer toe met de aangegeven hoeveelheid water. Roerbak nog ongeveer 5 minuten. Serveer met de zilvervliestrijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel