Ratsherren Topf

Ratsherren Topf

Ingrediënten: 300 gram hamlappen, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 400 gram krieltjes, 1 teentje knoflook, 800 gram Italiaanse groenten, 250 ml water, 1 zakje Maggi fix fur Ratsherren topf,

Bak 300 gram hamlapjes bruin in hete olie. Voeg 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Voeg 400 gram in blokjes gesneden krieltjes toe en bak dit goed aan. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en 800 gram Italiaanse groenten. Roerbak 5 minuten. Voeg 250 gram water toe met de Maggi Fix fur Ratsherren topf. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens een half uur op laag vuur pruttelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel