Beef Chimichurri

Beef Chimichurri

Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 1 pak Knorr wereldgerechten voor Beef Chimichurri, 400 gram Chinese groenten, rijst, crème fraiche,

Marineer 300 gram rundvleesreepjes met de mix uit het pak Knorr Wereldgerechten voor Beef Chimichurri. Laat dit even staan. Kook de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Voeg 400 gram Chinese groenten toe en roerbak 5 minuten. Giet de rijst af en roer hier crème fraiche door. Maak de chimichurrisaus met water, olie en het zakje mix voor chimichurrisaus. Serveer de rijst met het vlees-groentenmengsel. Strooi er als laatste gehakte amandelen over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel