Beef Chimichurri

Beef Chimichurri
Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 1 pak Knorr wereldgerechten voor Beef Chimichurri, 400 gram Chinese groenten, rijst, crème fraiche,

Marineer 300 gram rundvleesreepjes met de mix uit het pak Knorr Wereldgerechten voor Beef Chimichurri. Laat dit even staan. Kook de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Voeg 400 gram Chinese groenten toe en roerbak 5 minuten. Giet de rijst af en roer hier crème fraiche door. Maak de chimichurrisaus met water, olie en het zakje mix voor chimichurrisaus. Serveer de rijst met het vlees-groentenmengsel. Strooi er als laatste gehakte amandelen over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat