Subway in Veenendaal

Na een middag in de kou in het Openlucht Museum lekker gegeten bij Subway Veenendaal Britt: Italian BMT
Michel: Meatball
Anja: Kalkoen, Ham Bacon Melt
We hebben er allemaal een menu van gemaakt. Britt met chips, Michel en ik beide een oat raisin cookie. Natuurlijk krijg je er bij een menu ook drinken bij!

Subway Veenendaal
Hoofdstraat 107
3901 AK Veenendaal
Tel: 0318-555732


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel