Shoarmataart

shoarmataart shoarmataart

Ingrediënten: 400 gram shoarma, 1 teentje knoflook, 1 groentenpakket voor nasi/bami van 400 gram, hartige taartdeeg, 1 potje Boursin Cuisine Groen, 3 eieren, 75 gram geraspte kaas, knoflooksaus,

Bak 400 gram shoarmavlees goudbruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 400 gram nasigroentenpakket toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Bekleed ondertussen een taartvorm met hartige taart deeg. Meng 1 potje Boursin Cuisine Groen met 3 eieren en 75 gram geraspte kaas. Schep de shoarma in de taartvorm. Giet het eimengsel eroverheen en schep het voorzichtig door het vlees. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met knoflooksaus. Eet smakelijk!


2 reacties op “Shoarmataart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel