Stoofpotje

stoofpotje

Ingrediënten: 500 gram runderlappen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 400 gram grove wokgroenten, 125 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje Knoor Mix voor stoofpotje,

Bak 500 gram in blokjes gesneden runderlappen bruin in hete bakboter. Voeg 1 grof gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 ml water toe. Laat het met de deksel op de pan 1 1/2 uur stoven. Voeg dan 400 gram grove wokgroenten, 125 gram in plakjes gesneden champignons, 250 ml water en het zakje Knorr Mix voor Stoofpotje toe. Laat dit nog een 1/2 uur stoven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel