Stoofpotje

stoofpotje

Ingrediënten: 500 gram runderlappen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 400 gram grove wokgroenten, 125 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje Knoor Mix voor stoofpotje,

Bak 500 gram in blokjes gesneden runderlappen bruin in hete bakboter. Voeg 1 grof gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 ml water toe. Laat het met de deksel op de pan 1 1/2 uur stoven. Voeg dan 400 gram grove wokgroenten, 125 gram in plakjes gesneden champignons, 250 ml water en het zakje Knorr Mix voor Stoofpotje toe. Laat dit nog een 1/2 uur stoven. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>