Jager Sahne Schnitzel

Jager Sahne Schnitzel
Ingrediƫnten: 250 gram champignons, 250 ml slagroom, 1 zakje Maggi Jager Sahne Schnitzel, 2 schnitzels,

Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete olie tot het zacht is. Voeg 250 ml slagroom toe en het zakje Jager Sahne Schnitzel van Maggi Fix (uit de Duitse supermarkt). Breng kort aan de kook. Leg 2 schnitzels (nog niet gebakken) in een ingevette ovenschaal en giet hierover het champignon-mengsel erover. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 minuten. Serveer met gebakken aardappeltjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat