Broodje Gehaktbal met Champignons en ui

Broodje Gehaktbal met Champignons en ui
Ingrediƫnten: 3 Italiaanse bollen, 2 voorgebraden gehaktballen, 1 ui, 100 gram champignons, 1 teentje knoflook, grillkruiden,

Verwarm 3 Italiaans bollen in de oven. Snij 2 voorgebraden gehaktballen in schijfjes en bak dit in de Croma. Voeg 1 gesnipperde ui, 100 gram in plakjes gesneden champignons toe, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat grillkruiden naar smaak toe. Leg de schijfjes gehakt op de Italiaanse bollen en schep hierop het ui-champignon mengsel. Lekker met satesaus of knoflooksaus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)