Kip Goulash

Kip Goulash
Dit is een ‘left-over’ gerecht.

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 tomaat, 1 teentje knoflook, water, 1 zakje Knorr mix voor Goulash,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 gesneden rode paprika, 250 gram in plakjes gesneden champignons, 1 in blokjes gesneden tomaat en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Voeg de aangegeven hoeveelheid water toe zoals staat op de verpakking en voeg ook de Knorr mix voor Goulash toe. Breng het aan de kook, zet het vuur lager en laat het een kwartier pruttelen. Lekker met aardappelschijfjes of rijst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour