Jagertopf Hubertus

Jagertopf Hubertus
Ingrediƫnten: 200 gram hamlappen, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, zout, peper, 1 zakje Maggi mix Jagertopf Hubertus, slagroom, water

Snij 200 gram hamlapjes in blokjes. Bak de hamlapjes goudbruin in hete olie. Als de hamlapjes bruin zijn voeg je 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Breng op smaak met peper. Voeg daarna het water, slagroom en zakje Maggi Mix Jagertopf Hubertus toe zoals staat aangegeven op de verpakking. Breng het al roerend aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 25 minuten pruttelen. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat