Pollo In Salsa Diavola

Pollo In Salsa Diavola
Ingrediƫnten: 1 pak Grand Italia Pollo in Salsa Diavola, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 450 gram Toscaanse groenten, balsamico azijn,

Risotto uit het pak van Grand Italia Pollo in Salsa Diavola klaargemaakt volgens de aanwijzing op de verpakking. 1 in blokjes gesneden kipfilet gebakken. Als het goudbruin is 1 fijngehakt teentje knoflook en 450 gram Toscaanse groenten toevoegen. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg de kruiden en balsamico azijn toe als laatste de sofritto met wat water. Laat dit nog 15 minuten op een laag vuur pruttelen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Moederdag 2014