Lasagnette

Lasagnette
Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 250 gram blokjes ham, 450 gram Italiaanse groenten, 125 gram champignons, melk, water, 1 pak Knorr Lasagnette, gerapste kaas,

Bak 250 gram gehakt bruin. Voeg 250 gram blokjes ham, 450 gram Italiaanse groenten en 125 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons zacht zijn voeg je er melk, water en de saus toe uit het pak Knorr Lasagnette. Voeg de lasagnettes toe en meng het goed met de saus. Schep alles in een ingevette ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat