Gado Gado

Gado Gado
Ingrediƫnten: 1 pak Conimex Gado Gado, 1 kipfilet, 1 nasi/bami pakket, 1 teentje knoflook, 250 ml water,

Rijst uit het pak Conimex Gado Gado opzetten in kokend water. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 nasi/bamipakket toe met 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg als laatste de Gado Gado kruiden toe. De saus maak je door 250 ml water en de sauspoeder zachtjes te laten koken. Blijf goed roeren. De kroepoek maak je het makkelijkst door het 30 seconden op vol vermogen in de magnetron te doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour