Spaghetti met zelfgemaakte pastasaus

Spaghetti met zelfgemaakte pastasaus en groenten
Ingrediënten: spaghetti, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 1 bouillonblokje, kopje heet water, Italiaanse kruiden, gehakt, 450 gram Italiaanse groenten,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 2 fijngesnipperde uien in de olie tot het zacht is. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 blikken gepelde tomaat toe. Laat het even op laag vuur pruttelen. Los 1 bouillonblokje op in een half kopje kokend hete water. Schep dit door de saus samen met naar eigen smaak Italiaanse kruiden en warm het nog even goed door. Bak ondertussen het gehakt. Als het gehakt bruin is voeg je 450 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak een minuut of 5. Schep de saus door de groenten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat