Kapucijners met Hollandse Aardappelschotel

Kapucijners met Hollandse aardappelschotel
Ingrediënten: 1 ui, 1 groene paprika, 1 teentje knoflook, Italiaanse kruiden, 1 potje kapucijners, kaneel,

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngesneden groene paprika. Als de ui zacht is voeg je 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak Italiaanse kruiden toe. Voeg een potje kapucijners toe en laat het geheel op een laag vuur gaar worden. Breng op smaak met wat kaneel. Erbij Aviko Hollandse aardappelschotel en een varkensfiletlapje met kruidenroomkaas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat