Kapucijners met Hollandse Aardappelschotel

Kapucijners met Hollandse aardappelschotel

Ingrediënten: 1 ui, 1 groene paprika, 1 teentje knoflook, Italiaanse kruiden, 1 potje kapucijners, kaneel,

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngesneden groene paprika. Als de ui zacht is voeg je 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak Italiaanse kruiden toe. Voeg een potje kapucijners toe en laat het geheel op een laag vuur gaar worden. Breng op smaak met wat kaneel. Erbij Aviko Hollandse aardappelschotel en een varkensfiletlapje met kruidenroomkaas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel