Kip met broccoli, bloemkool in tandoorisaus

Kip met broccoli, bloemkool in tandoorisaus

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 rode paprika, broccoli, bloemkool, 1 pot Chicken Tonight Tandoori saus, rijst,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet. Voeg er 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde ui en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbakken. Dan de broccoli roosjes en bloemkool roosjes erbij doen. Roerbak kort mee. Voeg dan de Chicken Tonight Tandoori saus toe. Dit moet ongeveer 20 minuten smoren. Maak ondertussen de rijst of mie klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel