Gehaktschotel met Sperziebonen, Paprika en Ui

Gehaktschotel met Sperziebonen, Paprika en Ui
Ingrediënten: noedels, 200 gram sperziebonen, 250 gram gehakt, 1 ui, 1 rode paprika, 400 ml water, 1 pak Maggi mix voor Gehaktschotel met Sperziebonen,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 200 gram sperziebonen beetgaar. Bak in een koekenpan 250 gram gehakt tot het bruin is. Voeg dan 1 gesnipperde ui en 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Roerbak tot de ui zacht is. Dan voeg je 400 ml water met de Maggi Mix Gehaktschotel voor sperziebonen toe. Roer dit goed en schep daarna sperziebonen door de saus. Warm het geheel goed door. Serveer met de noedels.


1 reactie op “Gehaktschotel met Sperziebonen, Paprika en Ui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat