Gehaktschotel met Sperziebonen, Paprika en Ui

Gehaktschotel met Sperziebonen, Paprika en Ui

Ingrediënten: noedels, 200 gram sperziebonen, 250 gram gehakt, 1 ui, 1 rode paprika, 400 ml water, 1 pak Maggi mix voor Gehaktschotel met Sperziebonen,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 200 gram sperziebonen beetgaar. Bak in een koekenpan 250 gram gehakt tot het bruin is. Voeg dan 1 gesnipperde ui en 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Roerbak tot de ui zacht is. Dan voeg je 400 ml water met de Maggi Mix Gehaktschotel voor sperziebonen toe. Roer dit goed en schep daarna sperziebonen door de saus. Warm het geheel goed door. Serveer met de noedels.


1 reactie op “Gehaktschotel met Sperziebonen, Paprika en Ui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel