Appelbuideltje

Appelbuideltje

Ingrediënten: 3 appels, kaneel, 1 zakje vanillesuiker, suiker, poedersuiker, rozijnen, bladerdeeg,

Schil 3 appels en snij deze in blokjes. Meng dit met kaneel, 1 zakje vanillesuiker, suiker, poedersuiker en rozijnen. Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg. Maak daar buideltjes van en vul dit met het appelmengsel. Zet de appelbuideltjes in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Serveer met chocoladesaus en slagroom.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel