Aardappel Roerbak Idee Toscaans

Aardappel Roerbak Idee Toscaans

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 pak Honig Aardappel roerbakidee Toscaans, 300 gram Italiaanse groenten,

Rul 250 gram gehakt. Voeg vleeskruiden en de aardappelschijfjes toe. Roerbak een minuut of 5. Voeg dan ongeveer 300 gram Italiaanse groenten toe. Bak dit kort mee. Daarna voeg je de gewelde groenten/ kruidenmix toe. volg hiervoor de aanwijzing op de verpakking van de Honig Aardappel roerbak idee Toscaans. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel