Pistoletje Ham, Kaas en Toscaanse groente

Pistoletje Ham, Kaas en Toscaanse groente

Ingrediënten: bruine afbakpistoletjes, ham, kaas, Toscaanse groenten, Italiaanse kruiden,

Snij een bruin afbak pistoletje open en beleg dit met ham en kaas. Leg hierop een klein beetje Toscaanse groenten en strooi er wat Italiaanse kruiden over. Bak vervolgens het afbak pistoletje volgens de aanwijzing op de verpakking in een voorverwarmde oven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel