Sperziebonen met kip en paprika in Ajam Pangang saus

Sperziebonen met kip en paprika in Ajam Pangang saus

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 250 gram sperziebonen, 1 rode paprika, 1 teentje knoflook, 1 pot Chicken Tonight Ajam Pangangsaus,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Voeg toe 200 gram verse sperziebonen, 1 rode paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak kort. Voeg dan 1 pot Chicken Tonight Ajam Pangang saus. Breng het kort aan de kook en laat het daarna een minuut of 10 op een laag vuur gaar worden. Lekker met noedels.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel