Sperziebonen met kip en paprika in Ajam Pangang saus

Sperziebonen met kip en paprika in Ajam Pangang saus
Ingrediƫnten: noedels, 1 kipfilet, 250 gram sperziebonen, 1 rode paprika, 1 teentje knoflook, 1 pot Chicken Tonight Ajam Pangangsaus,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Voeg toe 200 gram verse sperziebonen, 1 rode paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak kort. Voeg dan 1 pot Chicken Tonight Ajam Pangang saus. Breng het kort aan de kook en laat het daarna een minuut of 10 op een laag vuur gaar worden. Lekker met noedels.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat