Sperziebonen in Chicken Tonight Babi Pangangsaus

Sperziebonen in Chicken tonight satesaus

Ingrediënten: 1 kipfilet, noedels, 250 gram sperziebonen, 1 ui, 1 paprika, 1 pot Chicken Tonight Babi Pangangsaus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg er aan toe 200 gram verse sperziebonen, 1 gesnipperde ui en 1 paprika. Roerbak kort en voeg dan de Chicken Tonight Babi Pangangsaus toe. Laat dit kort koken, zet het vuur lager en laat het een minuut of 20 pruttelen. Serveer met de noedels.


2 reacties op “Sperziebonen in Chicken Tonight Babi Pangangsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel