Sperziebonen in Chicken Tonight Babi Pangangsaus

Sperziebonen in Chicken tonight satesaus
Ingrediënten: 1 kipfilet, noedels, 250 gram sperziebonen, 1 ui, 1 paprika, 1 pot Chicken Tonight Babi Pangangsaus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg er aan toe 200 gram verse sperziebonen, 1 gesnipperde ui en 1 paprika. Roerbak kort en voeg dan de Chicken Tonight Babi Pangangsaus toe. Laat dit kort koken, zet het vuur lager en laat het een minuut of 20 pruttelen. Serveer met de noedels.


2 reacties op “Sperziebonen in Chicken Tonight Babi Pangangsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat