Bloemkool Stroganoff

Bloemkool Stroganoff

Ingrediënten: 1 bloemkool, gehakt, 1 paprika, 1 ui, 250 gram blokjes ham, 1 teentje knoflook, 1 zakje stroganoffsaus,

Snij de bloemkool in roosjes. Rul het gehakt bruin. Voeg 1 gesneden paprika, 1 gesnipperde ui, 250 gram blokjes ham, de bloemkoolroosjes en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak een minuut of 5. Doe er dan een zakje stroganoffsaus door met de juiste hoeveelheid water zoals staat aangegeven op de verpakking. Laat dit kort aan de kook komen en laat het dan een minuut of 15 op laag vuur pruttelen. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel