Broodje Kip met champignons, paprika, ui en ham

Broodje Kip met champignons, paprika, ui en ham

Ingrediënten: bruine afbakpistoletjes, 1 kipfilet, 1 ui, 1/2 rode paprika, 125 gram blokjes ham, 125 gram champignons,

Bak bruine afbakpistoletjes in de oven zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak 1 kleine in blokjes gesneden kipfilet bruin in de olie. Voeg hieraantoe 1 kleine gesnipperde ui, 1/2 rode paprika (in blokjes gesneden), 125 gram blokjes ham en 125 gram in plakjes gesneden champignons. Roerbak dit tot de champignons klaar zijn. Snij de pistoletjes open en doe hierop het kip-champignon mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel