Banaan-chocoladetoetje

Banaan-chocoladetoetje

Ingrediënten: 2 bananen, chocoladesaus, slagroom,

Snij 2 bananen in plakjes. Doe dit in een schaaltje. Chocoladesaus er over doen (wij hebben hier Croq’n ice van Dr. Oetker) en maak het af met een flinke toef slagroom.


2 reacties op “Banaan-chocoladetoetje

 1. Ik zoek al een tijdje naar die heerlijke krokante croq Ice, maar kan hem hier (Sittard-Limburg) nergens vinden.
  Graag zou ik weten waar deze lekkernij te halen.
  Kan iemand me dat vertellen ?
  Alvast bedankt.

  Sil

  • Hier kan ik hem ook niet meer vinden, maar op vakantie in Duitsland kwam ik het nog tegen in de Lidl en volgens mij ook andere supermarkten. Het had een andere naam, wel bijna hetzelfde flesje en er was een witte en donkere chocolade variant.

   Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel